Covid-19

COVID-19 PROTOCOL

Veiligheidsprotocol voor het gebruik maken van Studio 118 en deelname aan Yogakempen.

 

 1. Vooraf staat eigen verantwoordelijkheid en respect voor jezelf en de ander om de afstand van 1,5 meter te bewaren, mondkapje tijdens verplaatsing te dragen en de handen te desinfecteren bij binnenkomst. Dit om het risico van besmetting te minimaliseren.
 2. Aan de voordeur hangt een plattegrond van de looprichting van de 2 achtereenvolgende groepen om elkaar niet te kruisen
  1. Eerste groep (9.00 en 18.00 uur) gaat via de gang, kleedkamer, achterste gang naar de zaal en dezelfde route terug naar buiten.
  2. Tweede groep (10.15 en 19.15 uur) gaat via de gang, kapstokken, bar naar de zaal en dezelfde route terug naar buiten.
 3. Zolang de temperatuur het toelaat, worden de deuren zoveel mogelijk open gehouden om contact met de klinken te vermijden. Eventueel de deur met je ellebogen of bovenlichaam open maken. Aan het begin van de gang staat desinfecterende gel. Ga thuis naar het toilet en was je handen ook zoveel mogelijk vooraf en na de les.
 4. Ben je verkouden, snotterig of koortsig? Kom dan NIET naar de les en vraag een online les aan om thuis te doen.
 5. Heb je een corona besmetting? Laat mij dit dan zo snel mogelijk weten.
 6. Alle lesmateriaal moet mee naar huis worden genomen en kan niet meer in de studio blijven liggen.
 7. Gebruik alleen eigen materiaal zoals matjes, kussens en oogkussens. Deze kunnen voorlopig niet van mij gebruikt worden.
 8. Met tape worden in de zaal de plaatsen aangegeven waar de matjes komen te liggen. Bij binnenkomst graag doorlopen naar de voorste open plekken. In de wachtruimte liggen rode ronde placemats om aan te duiden waar men kan zitten. Dit alles om de afstand te waarborgen.
 9. Kom op tijd, maar ook niet veel te vroeg. Houd voldoende afstand indien je moet wachten (buiten, in de gang of in de bar ruimte). Na de les niet blijven nakletsen, maar ga vlot naar huis.
 10. Kom zoveel mogelijk in yoga kledij, zodat je niet te lang in de kleedkamer hoeft te zijn.
 11. Draag een mondkapje bij binnenkomst, verplaatsing tijdens de les en het verlaten van de zaal. Veilig op je yogamat wordt de yoga zonder mondkapje gedaan.